Laat u altijd eerst goed adviseren bij uw aankoopbeslissing via een van onze verkooppunten.

 

Welkom bij ISBJØRN Hot Tubs

ISBJØRN Hot Tubs        Webshop        Inbouw Hottubs       Combisets
 

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie...

 

Klik hier

ISBJØRN interne kachel

 

Klik hier

ISBJØRN externe kachel

 

Klik hier

ISBJØRN Utenfor

 

 Klik hier

Welltub interne kachel

 

 

Klik hier

Welltub externe kachel

 

 

Klik hier

Torsk interne kachel

 

Klik hier

Torsk externe kachel

 

 

Klik hier

ISBJØRN Inbouw

 

 

Klik hier

Welltub Inbouw

  

Klik hier

Hot Tubs met whirlpool

 

 

Klik hier

Waterzuivering

  

 

Klik hier

Houten Hot Tubs

     
     

Vrijblijvend advies ?

Klik hier en wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur ....

 

 

 

 

www.hottubsite.nl            www.isbjorn-hottubs.nl          www.hottubshop.eu 

 

Wie zijn wij ?

 

Eurotubs is in 2008 gestart met de handel in houtgestookte baden, hottubs.  Op gebied van kunststof houtgestookte hottubs waren wij destijds een van de eerste firma's die deze produkten op grotere schaal leverden in West Europa.

Indertijd leverden wij kunststof hottubs van zowel Zweedse, Finse en Baltische makelij. Vanaf 2012 hebben wij het roer omgegooid en zijn we begonnen met de eigen productie van houtgestookte baden dankzij een betere kunststof binnenkuip. Deze zogeheten LDPE kuipen hebben ten opzichte van andere modellen grote voordelen zoals :

  • Gegoten kunststof kuipen zonder lasnaden;
  • Ergonomisch gevormd ;
  • Onbreekbaar materiaal, gaat levenslang mee;
  • Natuurlijke uitstraling (gemèleerde aanblik), authentiek.

 

 

Onder de naam ISBJØRN Hot Tubs zijn wij sedert 2012 onze eigen Hottubs gaanproduceren waarbij de beste LDPE binnenkuipen worden gebruikt en worden gecombineerd met eigen ingekochte TURBO heaters voor de snelste opwarming. Tevens hebben de ISBJØRN Hot Tubs dankzij het gebruik van traditionele houten randen een authentieke gezellige uitstraling. Dat is wat wij willen leveren,authentieke sfeervolle Hot Tubs die tegelijkertijd veel praktisch gemak voor u opleveren zoals weinig schoonmaak, en snelle opwarming.  

Dankzij verdere versterking en investering in technische know how hebben we onze lijn verder kunnen uitbreiden met degelijke en betrouwbare whirlpoolsystemen. Je kan bij ons dan ook een houtgestookte Hottub kopen, voorzien van bijvoorbeeld massagejets, luchtjets en/of LED verlichting. Hierdoor kan je zowel van de rust en sfeer van een houtgestookte Tub genieten, maar tevens bijvoorbeeld gedurende zomerse dagen genieten van geïntegreerde massagejets of bubbels.

 

  

 

Naast de bouw van de reguliere modellen heeft ook de bouw van (deels) inbouwmodellen een vlucht genomen. Bij inbouw Hot Tubs kunnen wij als kleine ambachtelijke produktiefirma net even die extra aandacht geven die nodig is (bv. speciale afvoersystemen, filtertechnieken en aansluitingen op maat, geïntegreerde whirlpoolopties op afstand te bedienen etc.), 

 

 

Dankzij de sterk verbeterde kwaliteit, de verbeterde eindcontroles en de eigen afleverservice kunt u tegenwoordig onze Hot tubs aantreffen in vrijwel alle Europese landen. Daar zijn wij dan ook best wel een beetje trots op.

Wilt u eerst eens een Hot tub uitproberen ? Ook dan hebben wij de oplossing voor u. Wij hebben een uniek afhaalnetwerk gerealiseerd in heel nederland alwaar u een aanhanger met houtgestookte Hottub kunt afhalen. 

Tijdens het surfen op het internet zult u onze produkten en diensten aantreffen op verschillende websites :

 www.isbjorn.eu       www.hottubshop.eu      www.verhuurhottubs.nl

Wij wensen u veel succes gedurende uw orientatie en hopen u te mogen verwelkomen bij een van onze verkoopunten in Nederland of buitenland.

 

(c)  Eurotubs Beheer  2008