Hottub showrooms in Joure, Nuenen, Rijssen en Wormerveer.

Houtgestookte hottub kopen ?

Hottub informatie          Webshop hottubs

 

Hottub

Een hottub kopen doe je niet alleen op basis van het internet. Wil je een goede afweging maken welke hottub bij jouw past, bezoek dan altijd een showroom met hottubs. Bij een goede hottub kan je al binnen 2 uur je bad opwarmen tot lichaamstemperatuur. Hiervoor moet echter volumeinhoud van je bad wel in balans zijn met de capaciteit van de kachel. Laat je daarom goed informeren bij een van onze verkooppunten, om achteraf teleurstelling te voorkomen. Meer weten over een goede hottub ?

Houtgestookte hottub

Al onze hottubs zijn houtgestookt. U kunt ze opwarmen met een interne kachel (binnenkachel) of een externe kachel (buitenkachel). De opwarmtijd van een hottub wordt bepaald door de hoeveelheid water die opgewarmd moet worden en de capaciteit van de houtkachel. Beide moeten in balans zijn. Koopt u over het algemeen een goedkopere tub met lichte kachel, realiseer u dan dat de opwarmtijd wat langer kan zijn dan normaal. Daarom adviseren wij u altijd even in onze showroom langs te komen.

Buitenspa ?

Vanwege kleinschalige productie kunnen wij iedere Hottub voorzien van geïntegreerde massagejets. In feite spreken we al over de houtgestookte buitenspa. U kunt dus genieten van enerzijds het contrast in temperatuur (avond, winter) zoals bij de houtgestookte hottub, anderzijds kunt u ook in de zomer genieten van een masserend bewegend bad. Interesse gewekt dan kunt u hier meer lezen over onze houtgestookte buitenspa's 

 

Bubbelbad voor buiten ?

U wilt lekker in de zomer bubbelen in uw hottub. Al meer dan 10 jaar ontwikkelen en monteren wij geïntegreerde luchtbubbelsystemen in hottubs. Met de komst van de LDPE kunststof binnenkuipen kunnen de luchtjets mooi weggewerkt worden en ziet u van de techniek weinig meer. De aan- en uitschakelaar monteren wij in de bovenrand. Wilt u geen geluid horen, dan leveren wij de pomp in een kistje die op enige afstand van de Tub te plaatsen is. Wilt u meer weten over een bubbelbad voor buiten ?

Hottub kopen

U overweegt een hottub te kopen, bezoek dan een van onze verkooppunten in Nederland of Belgie. Wij hebben 4 showrooms in Nederland en 2 in Belgie. Bel van te voren altijd even, dan weet u zeker of men tijd voor u heeft op dat moment.

Hottub aanbiedingen

Regematig hebben wij hottub aanbiedingen. Dit kunnen zijn actiemodellen speciaal geprijsd, voormalige showmodellen of ex verhuurmodellen die voor een leuke prijs wegmogen. Bent u opzoek naar zo'n Hottub aanbieding ?

Goedkope hottub, hottubs

Een goedkope of voordelige hottub is niet voor niets laag geprijsd. Vaak zijn er belangrijke verschillen die terug te voeren zijn op de prijs-/kwaliteitsverhouding. Vaak zijn goedkope hottubs die worden aangeboden voorzien van goedkopere of dunnere kuipen (met kortere levensduur) of minder krachtige kachels. Hierdoor zult u langer moeten stoken is onze ervaring. Wilt u kwaliteit spaar dan even door en koop iets goeds. 

 

Kunststof hottub ?

Houtgestookte hottub ?

Hottub met bubbels ?

Hottub ingraven ?

Hottub inbouwen ?

Hottub met massagejets ?

Bubbelbad buiten ?

Hottub ?

Buitenspa ?

Verhuur hottubs ?

Hottub huren ?

Hottub aanbiedingen ?