Hottub showrooms in Joure, Nuenen, Rijssen en Wormerveer.

Welkom bij ISBJØRN Hot Tubs 

(klik op het model van uw keuze)

 

hot-tub-isbjorn-badefass

Meer info?

Hot Tub

ISBJØRN Innenfor

 

hot-tub-isbjorn-aussenofen

Meer info?

Hot Tub

ISBJØRN Ekstern

 

hot-tub-isbjorn-utenfor

Meer info?

Hot Tub

ISBJØRN Utenfor

 

hot-tub-welltub-badetonne-innenofen

Meer info ?

Welltub

Welltub met interne kachel

 

badetonne-welltub-hot-tub

Meer info ?

Welltub

Welltub met externe kachel

 

hot-tub-badetonne-torsk

Meer info ?

Torsk

Torsk met interne kachel

 

hot-tub-badetonne-aktion

Meer info ?

ACTIE MODEL

 

hot-tub-badetonne-einbau

Meer info ?

ISBJØRN hottub inbouw

 

hot-tub-einbau-badefass

Meer info ?

Welltub Inbouw

 

hot-tub-garten-whirlpool

Meer info ?

Hot Tub met whirlpool

 

filter-anlage-hot-tub

Meer info ?

Wateronderhoud

 

Meer info ?

Houten hottub

     

 

Hottub of Hot Tub kopen ?

Een hottub kopen doe je niet alleen op basis van het internet. Wil je een goede afweging maken welke hottub bij jouw past, bezoek dan altijd een showroom met hottubs. Bij een goede hottub kan je al binnen 2 uur je bad opwarmen tot lichaamstemperatuur. Hiervoor moet echter volumeinhoud van je bad wel in balans zijn met de capaciteit van de kachel. Laat je daarom goed informeren bij een van onze verkooppunten, om achteraf teleurstelling te voorkomen. Meer weten over een goede hottub ?

Houtgestookte Hot Tub, Hottub of hottube ?

Al onze hottubs zijn houtgestookt. U kunt ze opwarmen met een interne kachel (binnenkachel) of een externe kachel (buitenkachel). De opwarmtijd van een hottub wordt bepaald door de hoeveelheid water die opgewarmd moet worden en de capaciteit van de houtkachel. Beide moeten in balans zijn. Koopt u over het algemeen een goedkopere tub met lichte kachel, realiseer u dan dat de opwarmtijd wat langer kan zijn dan normaal. Daarom adviseren wij u altijd even in onze showroom langs te komen.

De kunststof hottub, de Hot Tub met kunststof binnenzijde

Vrijwel al onze houtgestookte baden worden tegenwoordig uitgevoerd met een LDPE kunststof binnenzijde. Voordeel van de kunststof hottub is dat de Hot Tub langer mee gaat, u het bad na gebruik zelfs leeg kan laten staan. Bij de houten hottub was het beter om dit niet te doen. Bijkomend voordeel is dat de kuipen een schuine wand hebben zodat u minder water hoeft te gebruiken en comfortabeler zit.

Buitenspa of hot tub met massagejets?

Vanwege kleinschalige productie kunnen wij iedere Hottub voorzien van geïntegreerde massagejets. In feite spreken we al over de houtgestookte buitenspa. U kunt dus genieten van enerzijds het contrast in temperatuur (avond, winter) zoals bij de houtgestookte hottub, anderzijds kunt u ook in de zomer genieten van een masserend bewegend bad. Interesse gewekt dan kunt u hier meer lezen over onze houtgestookte buitenspa's 

Bubbelbad voor buiten, de hottub met bubbels

U wilt lekker in de zomer bubbelen in uw hottub. Al meer dan 10 jaar ontwikkelen en monteren wij geïntegreerde luchtbubbelsystemen in hottubs. Met de komst van de LDPE kunststof binnenkuipen kunnen de luchtjets mooi weggewerkt worden en ziet u van de techniek weinig meer. De aan- en uitschakelaar monteren wij in de bovenrand. Wilt u geen geluid horen, dan leveren wij de pomp in een kistje die op enige afstand van de Tub te plaatsen is. Wilt u meer weten over een bubbelbad voor buiten ?

Hottub zelf maken, zelfbouw ?

Voor de doe het zelvers onder ons kunnen wij tevens losse onderdelen leveren, zoals losse binnenkuipen, kachels (binnen en buiten), thermowood houten planken, RVS spanbanden, whirlpool onderdelen. Wij staan graag voor advies ter uwer beschikking zodat u zelf een mooie houtgestookte hottub kunt maken.

Hot Tub kopen ?

U overweegt een hottub te kopen, bezoek dan een van onze verkooppunten in Nederland of Belgie. Wij hebben 4 showrooms in Nederland en 2 in Belgie. Bel van te voren altijd even, dan weet u zeker of men tijd voor u heeft op dat moment.

Hottub aanbiedingen of goedkope Hot Tub ?

Regematig hebben wij hottub aanbiedingen. Dit kunnen zijn actiemodellen speciaal geprijsd, voormalige showmodellen of ex verhuurmodellen die voor een leuke prijs wegmogen. Bent u opzoek naar zo'n Hottub aanbieding ?

Goedkope hottub, hottubs

Een goedkope of voordelige hottub is niet voor niets laag geprijsd. Vaak zijn er belangrijke verschillen die terug te voeren zijn op de prijs-/kwaliteitsverhouding. Vaak zijn goedkope hottubs die worden aangeboden voorzien van goedkopere of dunnere kuipen (met kortere levensduur) of minder krachtige kachels. Hierdoor zult u langer moeten stoken is onze ervaring. Wilt u kwaliteit spaar dan even door en koop iets goeds. 

Hottub huren ?

Als extra service voor onze klanten hebben wij een landelijk verhuur-netwerk opgericht. U kunt in vrijwel elke provincie wel een afhaalpunt vinden, alwaar u een hottub met aanhanger kunt ophalen en huren. Thuis zult u de hottub (allen met externe kachel) van de aanhanger halen en in uw tuin plaatsen. Na gebruik kunt u de hottub weer op de aanhanger terugplaatsen. Bezorging aan huis is uiteraard ook mogelijk. Wilt u ook een hottub huren, raadpleeg dan onze verhuursite.

Overige onderwerpen :

Kunststof hottub

Houtgestookte hottub

Hottub met bubbels

Hottub kopen       

Hottub ingraven

Hottub inbouwen

Hottub met massagejets

Hottube 

Bubbelbad buiten

Hottub

Buitenspa

Goedkope hottub

Verhuur hottubs

Hottub huren

Hottub aanbiedingen

Hottub prijzen

Zelf hottub maken

Hot Tub kopen Zelfbouw hottub  Tweedehands

Houten hottub

Hottub met bubbels Hottub whirlpool Hottub showroom

Jacuzzi buiten

Buitenjacuzzi Inbouw hottub Hottub ingraven

Spa

Jacuzzi Hottub Hot Tub

Hot Tub kopen

Hot Tub houtgestookt Hottub maken Jacuzzi kopen

Zwembad

 

Zwembad kopen

 

Zandfilter

 

Sauna dompelbad

 

 

Hot Tub

www.isbjorn-hottubs.nl            www.hottubshop.eu          www.verhuurhottubs.nl

(c)  ISBJØRN Hot Tubs